|
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA POTRAW I NAPOJÓW CZĘŚĆ 3
ZIENKIEWICZ M. / WYPOSAŻENIE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH wydawnictwo: WSIP, 2013, wydanie I cena netto: 50.20 Twoja cena 47,69 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów
gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu
Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych
realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja
potraw i napojów).
Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z
pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów.
Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi
ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
184 strony, Format: 17.0x24.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|