|
NAUKI INŻYNIERSKIE I TECHNOLOGIE 1(4)-2012 wydawnictwo: WYD UE WROCŁAW, 2012, wydanie I cena netto: 33.10 Twoja cena 31,45 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Nauki Inżynierskie i Technologie 1(4)-2012
Engeneering Science and Technology
Izabela Joachimiak, ISO 22000:2005 and ISO 9001:2008 in the food industry
management: integration or replacement? ( review paper )
Franciszek Kapusta , Rośliny strączkowe źródłem białka dla ludzi i zwierząt
Paweł Nowicki, Tadeusz Sikora, Realizacja założeń zasad GMP/GHP i systemu
HACCP oraz samoocena poziomu wiedzy pracowników barów bistro
Remigiusz Olędzki, Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ
na zdrowie człowieka
Teresa Skrabka-Błotnicka, Metody oszałamiania zwierząt rzeźnych
Zbigniew Duda , Informacja o podręczniku pt. „Mięso - podstawy nauki i
technologii”
Joanna Harasym, Remigiusz Olędzki, Tomasz Lesiów, Bogdan Gulanowski,
Sprawozdanie z III Konferencji Naukowo-Technicznej z cyklu Nauka – Praktyce pt.
„Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych”
78 stron, B5, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|