wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 33.10 31,45   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

NAUKI INŻYNIERSKIE I TECHNOLOGIE 1(4)-2012


wydawnictwo: WYD UE WROCŁAW, 2012, wydanie I

cena netto: 33.10 Twoja cena  31,45 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Nauki Inżynierskie i Technologie 1(4)-2012

Engeneering Science and Technology


Izabela Joachimiak, ISO 22000:2005 and ISO 9001:2008 in the food industry management: integration or replacement? ( review paper )
Franciszek Kapusta , Rośliny strączkowe źródłem białka dla ludzi i zwierząt
Paweł Nowicki, Tadeusz Sikora, Realizacja założeń zasad GMP/GHP i systemu HACCP oraz samoocena poziomu wiedzy pracowników barów bistro
Remigiusz Olędzki, Potencjał antyoksydacyjny owoców i warzyw oraz jego wpływ na zdrowie człowieka
Teresa Skrabka-Błotnicka, Metody oszałamiania zwierząt rzeźnych
Zbigniew Duda , Informacja o podręczniku pt. „Mięso - podstawy nauki i technologii”
Joanna Harasym, Remigiusz Olędzki, Tomasz Lesiów, Bogdan Gulanowski, Sprawozdanie z III Konferencji Naukowo-Technicznej z cyklu Nauka – Praktyce pt. „Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych”


78 stron, B5, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022