|
NAUKI INŻYNIERSKIE I TECHNOLOGIE 2(5)-2012 wydawnictwo: WYD UE WROCŁAW, 2012, wydanie I cena netto: 33.10 Twoja cena 31,45 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Nauki Inżynierskie i Technologie 2(5)-2012
Engeneering Science and Technology
Marta Byrka-Siewieja, Tomasz Lesiów, Rola audytów wewnętrznych w
doskonaleniu Systemu Zarządzania Jakością na przykładzie Okręgowej Spółdzielni
Mleczarskiej w Kaliszu
Justyna Górecka, Marlena Gregorczyk, Tadeusz Szmańko, Wpływ zróżnicowanej
wydajności polędwic sopockich na ich właściwości fizykochemiczne i jakość
sensoryczną (badania modelowe)
Aleksandra Jedlińska, Katarzyna Samborska, Dorota Witrowa-Rajchert, Aspekty
techniczno-technologiczne suszenia miodu
Dorota Orczyk, Daria Szymanowska-Powałowska, Izolacja bakterii z rodzaju
Clostridium zdolnych do konwersji glicerolu do 1,3-propanodiolu i wybór pożywki
produkcyjnej do ich hodowli
Renata Pietrzak-Fiećko, Sylwia Kacprzak, Skład kwasów tłuszczowych tłuszczu
mleka krowiego pochodzącego z małych, indywidualnych gospodarstw z regionu Warmii i
Mazur
Sławomir Sitarz, Małgorzata Janczar-Smuga, Współczesne zagrożenia
bezpieczeństwa żywności, możliwości ich kontroli oraz eliminacji
Krystyna Szybiga, Tadeusz Miśkiewicz, Wybrane aspekty bezpieczeństwa
żywnościowego województwa dolnośląskiego
Paweł Wolak, Adrianna Złocińska, Badanie składu chemicznego wysłodków
buraczanych – produktu ubocznego przemysłu cukrowniczego
Zbigniew Garncarek, Recenzja książki pt. „Chemia środowiska”
Katarzyna Szczepańska, Opinia o książce pt. „Zarządzanie jakością żywności.
Systemy, koncepcje, instrumenty”
123 strony , B5, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|