Rynek mięsa Nr 42 / 2012
Analiza ukazuje się dwa razy w roku w edycji wiosennej i jesiennej.
Aktualny i przewidywany stan rynku wieprzowiny, wołowiny, produktów owczarskich.
Działania ARR na rynku mięsa. Przetwórstwo, ceny detaliczne i spożycie mięsa.
REASUMPCJA
Uwarunkowania makroekonomiczne – Tadeusz Chrościcki
Aktualny i przewidywany stan rynku wieprzowiny – J.
Małkowski, D. Rycombel, D. Zawadzka
Aktualny i przewidywany stan rynku wołowiny – J.
Małkowski, D. Rycombel, D. Zawadzka
Aktualny i przewidywany stan rynku produktów owczarskich –
D. Zawadzka
Działania ARR na rynku mięsa – J. Kossakowska
Przetwórstwo mięsa – R. Urban
Ceny detaliczne i spożycie mięsa – K. Świetlik
52 strony, A4, oprawa miękka