wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

RYNEK MIĘSA 42/2012


wydawnictwo: IERIGŻ, 2012, wydanie I

cena netto: 30.80 Twoja cena  29,26 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Rynek mięsa Nr 42 / 2012


Analiza ukazuje się dwa razy w roku w edycji wiosennej i jesiennej. 

Aktualny i przewidywany stan rynku wieprzowiny, wołowiny, produktów owczarskich. Działania ARR na rynku mięsa. Przetwórstwo, ceny detaliczne i spożycie mięsa.


REASUMPCJA

Uwarunkowania makroekonomiczne – Tadeusz Chrościcki

Aktualny i przewidywany stan rynku wieprzowiny – J. Małkowski, D. Rycombel, D. Zawadzka

Aktualny i przewidywany stan rynku wołowiny – J. Małkowski, D. Rycombel, D. Zawadzka

Aktualny i przewidywany stan rynku produktów owczarskich – D. Zawadzka

Działania ARR na rynku mięsa – J. Kossakowska

Przetwórstwo mięsa – R. Urban

Ceny detaliczne i spożycie mięsa – K. Świetlik


52 strony, A4, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022