Rynek drobiu i jaj Nr 42 / 2012
Od roku 2010 analiza ukazuje się jako 'Rynek drobiu i jaj' w edycji wiosennej oraz
'Rynek drobiu' w edycji jesiennej.
Uwarunkowania makroekonomiczne. Mięso drobiowe i jaja spożywcze: podaż,
przetwórstwo, handel zagraniczny, popyt.
REASUMPCJA
Uwarunkowania makroekonomiczne – Tadeusz Chrościcki
Mięso drobiowe
1. Podaż – G. Dybowski
2. Przetwórstwo – G. Dybowski
3. Handel zagraniczny – D. Rycombel
4. Popyt – K. Świetlik
5. Działania ARR na rynku drobiu – J. Kossakowska
Jaja spożywcze
1. Podaż – G. Dybowski
2. Przetwórstwo – G. Dybowski
3. Handel zagraniczny – D. Rycombel
4. Popyt – K. Świetlik
25 stron, A4, oprawa miękka