wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

INSTRUKTAŻ OPRACOWANIA PROCEDURY AUDYTU WEWNĘTRZNEGO HACCP Z DOKUMENT.


WIŚNIEWSKA M.

wydawnictwo: ODDK, 2004, wydanie I

cena netto: 69.40 Twoja cena  65,93 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Poradnik zawiera przykład procedury auditu wewnętrznego systemu HACCP mogący stanowić wzór do opracowania kolejnych procedur tego systemu.

Autorka omawia każdy punkt procedury, prezentuje wzory wypełnionych formularzy. m.in.

a. program auditu,
b. listę kontrolną,
c. raport z auditu,
d. kartę niezgodności.

Formularze te można modyfikować w zależności od potrzeb danego przedsiębiorcy. W instruktażu szczegółowo opisano sposób tworzenia każdej procedury systemu HACCP, czytelnie przedstawiono formę jej poszczególnych stron wraz z informacjami, które powinny być na nich zawarte.


  1. Wiadomości wyjaśniające
  2. Załączniki
    1. Załącznik 1. F1/P/Smak/10/1 – Harmonogram auditu wewnętrznego
    2. Załącznik 2. F2/P/Smak/10/1 – Program auditu wewnętrznego
    3. Załącznik 3. F3/P/Smak/10/1 – Lista kontrolna
    4. Załącznik 4. F4/P/Smak/10/1 – Raport z auditu HACCP
    5. Załącznik 5. F5/P/Smak/10/1 – Karta niezgodności
  3. Wzory wypełnionych formularzy

40 stron, A4, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022