Poradnik zawiera przykład procedury auditu wewnętrznego systemu HACCP
mogący stanowić wzór do opracowania kolejnych procedur tego systemu.
Autorka omawia każdy punkt procedury, prezentuje wzory wypełnionych formularzy. m.in.
a. program auditu,
b. listę kontrolną,
c. raport z auditu,
d. kartę niezgodności.
Formularze te można modyfikować w zależności od potrzeb danego przedsiębiorcy. W
instruktażu szczegółowo opisano sposób tworzenia każdej procedury systemu HACCP,
czytelnie przedstawiono formę jej poszczególnych stron wraz z informacjami, które
powinny być na nich zawarte.
- Wiadomości wyjaśniające
- Załączniki
- Załącznik 1. F1/P/Smak/10/1 – Harmonogram auditu wewnętrznego
- Załącznik 2. F2/P/Smak/10/1 – Program auditu wewnętrznego
- Załącznik 3. F3/P/Smak/10/1 – Lista kontrolna
- Załącznik 4. F4/P/Smak/10/1 – Raport z auditu HACCP
- Załącznik 5. F5/P/Smak/10/1 – Karta niezgodności
- Wzory wypełnionych formularzy
40 stron, A4, oprawa miękka