|
INSTRUKTAŻ PROWADZENIA KSIĘGI HACCP Z DOKUMENTACJĄ
WIŚNIEWSKA M. wydawnictwo: ODDK, 2004, wydanie I cena netto: 121.00 Twoja cena 114,95 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Narzędzie pozwalające przedsiębiorcom samodzielnie opracować,
wdrożyć i użytkować system kontroli HACCP w oparciu o wytyczne siedmiu zasad HACCP
Kodeksu Żywnościowego oraz rozporządzenia nr 852/2004 w sprawie higieny środków
spożywczych oraz ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Każda strona księgi została opatrzona szczegółową instrukcją jej
sporządzenia, praktycznym przykładem zapisów opracowanym dla małej piekarni oraz
wzorcową dokumentacją uzupełniającą (Plan HACCP) – w układzie: strony lewe
zawierają instruktaż, prawe przykład opracowany dla małej piekarni.
124 strony, A4, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|