|
CO ROBIĆ ABY POTRAWA SIĘ UDAŁA
STRADECKA A. wydawnictwo: BWM, 2008, wydanie I cena netto: 23.00 Twoja cena 21,85 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich
potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... *
skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na
francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i
bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego
barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.
128 stron, oprawa twarda
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|