|
CZAS NA HERBATĘ NAPARY DESERY NALEWKI PRZYPRAWA DO MIĘSA I RYB
CAPRARI M. wydawnictwo: BWM, 2008, wydanie I cena netto: 35.00 Twoja cena 33,25 zł + 5% vat - dodaj do koszyka "* napary * desery z herbatą * nalewki * herbata jako przyprawa do mięsa i ryb
Herbata – nieodłączny element spotkań towarzyskich, śniadań, kolacji... Pobudza,
pachnie i cudownie smakuje. Co zrobić, by była jeszcze lepsza? Można na przykład
zaparzyć ją w imbryczku, wzbogacić cytryną lub mlekiem. Książka opowiada o
historii herbaty, jej właściwościach, najrozmaitszych gatunkach, sposobach zaparzania i
podawania. Przede wszystkim jednak proponuje dziesiątki doskonałych przepisów
z herbatami leczniczymi, owocowymi, witaminowymi, czarnymi, zielonymi, czerwonymi lub
ziołowymi w roli głównej. Wszyscy wiemy, że nic nie rozgrzewa tak świetnie, jak
czarna herbata z rumem, i nie oczyszcza tak doskonale, jak aromatyczna herbata
zielona!"
192 strony, oprawa twarda
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|