wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

CZAS NA HERBATĘ NAPARY DESERY NALEWKI PRZYPRAWA DO MIĘSA I RYB


CAPRARI M.

wydawnictwo: BWM, 2008, wydanie I

cena netto: 35.00 Twoja cena  33,25 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

"* napary * desery z herbatą * nalewki * herbata jako przyprawa do mięsa i ryb
Herbata – nieodłączny element spotkań towarzyskich, śniadań, kolacji... Pobudza, pachnie i cudownie smakuje. Co zrobić, by była jeszcze lepsza? Można na przykład zaparzyć ją w imbryczku, wzbogacić cytryną lub mlekiem. Książka opowiada o historii herbaty, jej właściwościach, najrozmaitszych gatunkach, sposobach zaparzania i podawania. Przede wszystkim jednak proponuje dziesiątki doskonałych przepisów z herbatami leczniczymi, owocowymi, witaminowymi, czarnymi, zielonymi, czerwonymi lub ziołowymi w roli głównej. Wszyscy wiemy, że nic nie rozgrzewa tak świetnie, jak czarna herbata z rumem, i nie oczyszcza tak doskonale, jak aromatyczna herbata zielona!"


192 strony, oprawa twarda

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022