|
DRÓB PODSTAWY GOTOWANIA
SURMACZ- DUCZYŃSKA R. wydawnictwo: BWM, 2009, wydanie I cena netto: 23.00 Twoja cena 21,85 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów!
Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań
jednogarnkowych.
Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej
obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na
pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie
przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać
przysmak dzieci – nuggetsy z kurczaka.
64 strony, oprawa twarda
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|