| 
  
 DRÓB PODSTAWY GOTOWANIA
 SURMACZ- DUCZYŃSKA R.   wydawnictwo: BWM, 2009, wydanie I    cena netto: 23.00  Twoja cena  21,85 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Pierwsza część doskonałej serii dla kuchennych debiutantów! 
Niedługo ukażą się książki dotyczące dań mięsnych, ryb, zup i dań
jednogarnkowych.  
Nowi adepci sztuki kulinarnej poznają tajniki dzielenia drobiu na porcje i profesjonalnej
obróbki mięsa. Czeka tu na nich także 100 prostych i wykwintnych przepisów na
pyszności z kurczaka i indyka. Sprawdź, jak uświetnić karnawałowe przyjęcie
przekąskami z drobiu, naucz się podawać okazałą pieczoną kaczkę i przyrządzać
przysmak dzieci – nuggetsy z kurczaka. 
 
64 strony, oprawa twarda 
Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !. 
  
 |