|
PAPRYKA PRZEPISY NA PYSZNE POTRAWY
SZYMANDERSKA H. wydawnictwo: KDC, 2006, wydanie I cena netto: 21.45 Twoja cena 20,38 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Papryka jest jednym z warzyw o najwyższych wartościach odżywczych, zawiera
najwięcej witaminy C, której nie traci podczas obróbki termicznej. Wzmacnia siły
obronne organizmu, zawiera kwas foliowy niezbędny do wzrostu komórek, błonnik
regulujący trawienie, potas – ważny w przemianie materii. Chroni też serce i układ
krążenia. Stąd jej uprzywilejowane miejsce w wielu kuchniach świata. W
książce znajduje się ponad 180 przepisów na najróżniejsze dania z udziałem papryki.
Potrawy smaczne, kolorowe i nieskomplikowane.
184 strony, opraw miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|