wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

PIECZARKI KURKI I INNE GRZYBY


CWALINA J.

wydawnictwo: KDC, 2008, wydanie I

cena netto: 21.70 Twoja cena  20,62 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

* zupy, sałatki i przekąski, makaron, ryż i dodatki

*mięso, dziczyzna i drób. ryby i owoce morza

*dla zabieganych – faszerowane kotlety z grzybami do przygotowania w 20 minut

*dla kuchennych wirtuozów – ravioli z borowikami gotowe w godzinę


100 przepisów z grzybami uprawnymi i leśnymi w roli głównej!
Wyjątkowa okazja skosztowania mięs w sosie borowikowym, zupy-kremu z ziemniaków i kurek albo kotletów grzybowych!
Jeśli lubisz zbierać grzyby, naucz się również je przyrządzać! Dowiedz się, jak czyścić, suszyć gotować, smażyć, grillować i przechowywać przyniesione z lasu lub sklepu trufle, borowiki, boczniaki... Następnie przyjrzyj się przepisom kuchni polskiej, włoskiej, francuskiej i azjatyckiej. Okazuje się, że grzyby doskonale nadają się zarówno do zup, jak i głównych dań oraz deserów. Przy każdej potrawie znajdziesz kolorowe zdjęcie oraz informacje o czasie przygotowania, zawartości białka, tłuszczu, węglowodanów i kalorii.


96 stron, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022