|
PIKANTNE WYPIEKI KOLEKCJA KUCHNI WŁOSKIEJ
KISZCZAKOWSKA H. wydawnictwo: KDC, 2008, wydanie I cena netto: 23.60 Twoja cena 22,42 zł + 5% vat - dodaj do koszyka * 100 włoskich przepisów, które Cię zaskoczą
* doskonałe omlety, rolady, tarty i pizze
* propozycje wykorzystania smakowitych dodatków – od bakłażanów po mak
Ciasto nie musi być słodkie! Włosi wiedzą to od dawna – to właśnie oni stworzyli
receptury pikantnych omletów, strudli, rolad, tart i placków. Dzięki przepisom
znawczyni kuchni śródziemnomorskiej włoskie przyprawy i dodatki mogą zagościć także
na Twojej pizzy lub torcie! Spośród 100 receptur na pewno wybierzesz coś, co
urozmaici menu wakacyjnego przyjęcia na tarasie. Może będzie to tarta z
cebulą i kminkiem lub ze szpinakiem i rodzynkami? A może chętniej sięgniesz po
góralski torcik z serem i pietruszką? A może chcesz się przekonać, jak smakuje placek
a la Pitagoras z majerankiem i cynamonem?"
80 stron, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|