|
PODSTAWY DEKOROWANIA CIAST PROSTE I ZAAWANSOWANE TECHNIKI OZDABIANIA
BROWN R. wydawnictwo: KDC, 2009, wydanie I cena netto: 29.20 Twoja cena 27,74 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety
ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych słodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak
niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy
odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje
krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z
marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie
wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty!
Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować .
128 stron, oprawa twarda, Format: 17.4x24.8cm
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|