wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 29.20 27,74   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

PODSTAWY DEKOROWANIA CIAST PROSTE I ZAAWANSOWANE TECHNIKI OZDABIANIA


BROWN R.

wydawnictwo: KDC, 2009, wydanie I

cena netto: 29.20 Twoja cena  27,74 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Autorka, amerykańska specjalistka od słodkich wypieków, ujawnia wszystkie sekrety ozdabiania i atrakcyjnego podawania tortowych słodkości! Obejmuje takie zagadnienia, jak niezbędne wyposażenie, wykładanie form, przepisy na pyszne ciasta (m.in. przepisy odpowiednie dla osób cierpiących na alergie i nietolerancje pokarmowe) oraz instrukcje krok po kroku, jak dekorować ciasta na dziesiątki sposobów. Poznasz tajniki pracy z marcepanem i lukrem, opanujesz takie techniki, jak karbowanie, wycinanki i wyciskanie wzorów. A gdy nabierzesz wprawy, możesz się zabrać za przepiękne piętrowe torty! Dowiesz się, jak je przechowywać, transportować i porcjować .


128 stron, oprawa twarda, Format: 17.4x24.8cm

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022