| 
  
 POTRAWY Z MIĘSA KOLEKCJA KUCHNI WŁOSKIEJ
 WIŚNIEWSKA N.   wydawnictwo: KDC, 2007, wydanie I    cena netto: 23.20  Twoja cena  22,04 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Mięsne propozycje znad Morza Śródziemnego 
Polski stół bez polędwicy, golonki i sznycli? Wykluczone! Dowiedzmy się, jak te
przepyszne mięsa smakują w wydaniu włoskim. 
Oto setka przepisów na wykwintnie przyrządzone mięsiwo. Propozycja kulinarna obejmuje
zarówno często wykorzystywaną u nas wieprzowinę, jak i rzadko goszczącą w naszym
menu wyśmienitą sarninę czy mieso zająca. Bogactwo dodatków, jakie
mieszkańcy Italii stosują do tworzenia nowych, wyrafinowanych smaków potraw mięsnych
przyprawia o zawrót głowy. Pieczarki, jabłka, whisky, wędzone pomidory,
szampan i oliwki to tylko niektóre z nich. Zgromadzone tu misterne receptury zostały
opatrzone szczegółowymi instrukcjami wykonania, a także informacjami na temat wartości
kalorycznej porcji. Kolorowe fotografie powodują, że pragniemy natychmiast wyruszyć na
zakupy i w zaciszu własnej kuchni przygotować polędwicę z rozmarynem albo roladę
cielęcą z niespodzianką... 
 
80 stron, oprawa miękka, Format: 21x27.2 cm 
Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !. 
  
 |