|
ŻYWNOŚĆ WYGODNA I ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA
ŚWIDERSKI F. RED. wydawnictwo: PWN, 2019, wydanie IIIcena netto: 64.60 Twoja cena 61,37 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Żywność wygodna i żywność funkcjonalna
Oto podręcznik w którym przedstawiono najważniejsze problemy z dziedziny
technologii żywności wygodnej, żywności funkcjonalnej i dietetycznej z uwzględnieniem
jej oddziaływania na organizm ludzki, omówiono zagadnienia dotyczące systemów
zapewniania jakości, higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, dużo uwagi
poświęcono substancjom dodatkowym, składnikom wzbogacającym żywność składnikom
bioaktywnym.
Publikacja przeznaczona jest dla studentów kierunków technologii żywności i
żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu
spożywczego. Może być też źródłem wiedzy dla uczniów techników gastronomicznych,
techników przemysłu spożywczego, a także szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
390 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|