|
PRODUKTY PSZCZELE W LECZENIU CHORÓB SERCA I UKŁADU KRĄŻENIA
KĘDZIA B. HOŁDERNA-KĘDZIA E. wydawnictwo: BORGIS, 2018, wydanie Icena netto: 25.00 Twoja cena 23,75 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Produkty pszczele w leczeniu
chorób serca i układu krążenia
„Produkty
pszczele w leczeniu chorób serca i układu
krążenia” to kolejna – po „Produktach
pszczelich w trudnych do leczenia chorobach
dermatologicznych” – książka autorstwa prof.
Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i
możliwości wykorzystania produktów pszczelich.
W
książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu,
mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu
pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem,
takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna
serca czy nadciśnienie tętnicze.
92
strony, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|