wprowad¼ w³asne kryteria wyszukiwania ksi±¿ek: (jak szukaæ?)
Twój koszyk:   0 z³   zamówienie wysy³kowe >>>
Strona g³ówna > opis ksi±¿ki
English version
Ksi±¿ki:

polskie
podzia³ tematyczny
 
anglojêzyczne
podzia³ tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowo¶ciach z wybranego tematu
 
Informacje:

o ksiêgarni

koszty wysy³ki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytu³u?
Pomo¿emy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


mo¿esz te¿ zadzwoniæ
+48 512 994 090

GASTRONOMIA WE WSPÓ£CZESNYM HOTELU


DOMINIK P.

wydawnictwo: ALMAMER, 2008, wydanie I

cena netto: 44.00 Twoja cena  41,80 z³ + 5% vat - dodaj do koszyka

"Gastronomia we wspó³czesnym hotelu" przeznaczona jest dla osób, które nie mia³y styczno¶ci na wcze¶niejszych etapach edukacji z zagadnieniami bezpo¶rednio zwi±zanymi z gastronomi± i gastronomi± hotelow±.

Ksi±¿ka stanowi swoiste kompendium wiedzy, któr± mo¿na znale¼æ w postaci rozproszonej w wielu podrêcznikach z bran¿y gastronomicznej. W publikacji, bêd±cej podrêcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje i podstawy z zakresu omawianej tematyki.

Niniejsze opracowanie jest pozycj± skierowan± do osób, które stoj± u progu cyklu edukacyjnego, maj±cego w swym programie zagadnienia zwi±zane z gastronomi±, ze szczególnym uwzglêdnieniem jej przejawów w hotelarstwie. Podrêcznik ma na celu zaprezentowaæ podstawy funkcjonowania gastronomii hotelowej w ¶wietle wspó³czesnych tendencji.

160 stron, B5, miêkka oprawa

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy poczt± e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytu³ polskojêzyczny lub anglojêzyczny jest aktualnie na pó³ce ksiêgarni.

 
Wszelkie prawa zastrze¿one PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022