|
OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII ZESZYT ĆWICZEŃ
SZAJNA R. ŁAWNICZAK D. wydawnictwo: WSIP, 2015, wydanie I cena netto: 47.00 Twoja cena 44,65 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń
Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3
Szkoła ponadgimnazjalna
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi
gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i
umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i
wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: działalność zakładów
gastronomicznych, marketing i planowanie usług gastronomicznych, promowanie usług
gastronomicznych, koszty usług gastronomicznych, wyposażenie do obsługi gości,
przygotowanie pracowników i sali do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji,
metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych –
przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych i bufetów zasiadanych,
planowanie i organizacja szkoleń, konferencje oraz imprezy cateringowe, planowanie i
organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym.
408 stron, Format: 20.5x28.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|