| 
  
 PRODUKCJA PIEKARSKO-CIASTKARSKA CZĘŚĆ 1.
 AMBROZIAK Z.   wydawnictwo: WSIP, 2012, wydanie IV   cena netto: 48.50  Twoja cena  46,08 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Produkcja piekarsko-ciastkarska Część 1 
Podręcznik
Technikum
 
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód:
technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. 
Autor prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na
świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie
w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby
ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej
produkcji pieczywa.
 
312 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka 
Księgarnia nie działa. Nie odpowiadamy na pytania i nie realizujemy zamówien. Do odwolania !. 
  
 |