|
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI CZĘŚĆ 3.
JARCZYK A. wydawnictwo: WSIP, 2008, wydanie VI cena netto: 39.20 Twoja cena 37,24 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Technologia żywności
Podręcznik Część 3
Technikum
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności
oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również
uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy
przetwórstwa żywności.
Część 3. podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności
oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego.
Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa
owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich
i ziemniaków oraz przemysłu cukrowniczego.
216 stron, Format: 16.5x23.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|