wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

KUCHARZ & GASTRONOM VADEMECUM


wydawnictwo: REA, 2015, wydanie I

cena netto: 165.00 Twoja cena  156,75 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kucharz & Gastronom Vademecum


NOWE ZAKTUALIZOWANE WYDANIE

Pozycja obejmuje wszystkie dziedziny świata kulinarnego: od towaroznawstwa po praktyczne przepisy kulinarne.

Książka została opracowana w części teoretycznej przez najwybitniejszych specjalistów-naukowców, a w dziale przepisów kulinarnych przez znakomitych praktyków (szefów kuchni).

KUCHARZ & GASTRONOM to kompendium wiedzy niezbędne dla uczniów i studentów szkół gastronomicznych, dla nauczycieli i wszystkich miłośników sztuki kulinarnej.

TREŚCI PREZENTOWANE W KSIĄŻCE SĄ ZGODNE Z AKTUALNYM STANEM WIEDZY I OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI PRAWA.


680 stron, Format: 20.5x29.5cm, oprawa twarda

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022