wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   0 zł   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

POLSKA KUCHNIA REGIONALNA


wydawnictwo: PWN, 2015, wydanie I

cena netto: 56.15 Twoja cena  53,34 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Polska kuchnia regionalna


Polska kuchnia regionalna to rodzaj poradnika, w którym znalazły się przepisy na potrawy i przysmaki z wielu regionów Polski, takich jak Pomorze i Kaszuby, Wielkopolska i Kujawy, Śląsk, Pogórze (Podhale i Podkarpacie), Mazowsze i Kurpie, Warmia i Mazury, Małopolska, Podlasie.

Dzięki naszej książce Czytelnik może mieć całą kulinarną Polskę na własnym stole.

Książka:

zawiera niemal sto przepisów zainspirowanych tradycją kulinarną z regionów całej Polski – zupy, dania główne, desery, przysmaki;

ukazuje specyfikę kulturową i kulinarną wybranych regionów naszego kraju – święta i imprezy związane z tradycją kulinarną danego obszaru;

prezentuje efektowne zdjęcia potraw, przysmaków i z regionów;

dostarcza różnorodnych inspiracji do stworzenia własnych dań i kosztowania swojskich potraw o niezliczonych smakach.


160 stron, Format: 21.0x24.5cm, oprawa twarda

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022