wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 64.70 61,47   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

PRACOWNIA PRODUKCJI CUKIERNICZEJ


KAŹMIERCZAK M.

wydawnictwo: WSIP, 2016, wydanie I

cena netto: 64.70 Twoja cena  61,47 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Pracownia produkcji cukierniczej

Praktyczna nauka zawodu

T.4 Cukiernik technik technologii żywności


W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych.

Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące.

Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej.

Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych.

Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru.

Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu.


320 strony, Format: 20.5x28.5cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022