|
PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII ZESZYT ĆWICZEŃ CZĘŚĆ 1
NAMYSŁAW I. GÓRSKA L. wydawnictwo: WSIP, 2014, wydanie Icena netto: 50.95 Twoja cena 48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Procesy technologiczne w gastronomii
Zeszyt ćwiczeń Część 1
Kwalifikacja T.6
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6
(Sporządzanie potraw i napojów).
Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł
przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w
przygotowaniach do egzaminu praktycznego
400 stron, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|