wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 50.95 48,40   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

PROCESY TECHNOLOGICZNE W GASTRONOMII ZESZYT ĆWICZEŃ CZĘŚĆ 1


NAMYSŁAW I. GÓRSKA L.

wydawnictwo: WSIP, 2014, wydanie I

cena netto: 50.95 Twoja cena  48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Procesy technologiczne w gastronomii

Zeszyt ćwiczeń Część 1

Kwalifikacja T.6


Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

  • Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.

  • Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.

  • Wyjaśnia znaczenie  słów i terminów stosowanych w gastronomii.

  • Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.

  • Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego


400 stron, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022