|
PRODUKCJA ZWIERZĘCA PODRĘCZNIK CZĘŚĆ 1
MARCINIAK-KULKA E. wydawnictwo: WSIP, 2015, wydanie Icena netto: 52.49 Twoja cena 49,87 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Produkcja zwierzęca
Podręcznik Część 1
do nauki zawodu technik rolnik, technik ogrodnik, technik mechanizacji rolnictwa
Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z
zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności
i podstawy zawodowe.
Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w dwóch częściach
podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.
W I części podręcznika podano informacje dotyczące:
- budowy i funkcjonowania zwierząt gospodarskich;
- zasad żywienia zwierząt;
- wartości pasz stosowanych w żywieniu zwierząt;
- warunków w środowisku bytowania zwierząt związanych z higieną produkcji
zwierzęcej;
- pokroju zwierząt i podstawowych założeń technologii produkcji.
224 strony, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|