wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 43.70 41,52   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

PRZYGOTOWANIE KĘSÓW CIASTA DO WYPIEKU I WYPIEK CIAST


JAROSZ K.

wydawnictwo: WSIP, 2016, wydanie I

cena netto: 43.70 Twoja cena  41,52 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast

T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności

Szkoła ponadgimnazjalna


W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta.

Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach.

Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa.

Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości.

Opisano różnego rodzaju piece piekarskie.

Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku.

Podano przykłady jej obliczania.

Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.


96 stron, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022