|
REPETYTORIUM + TESTY EGZAMIN ZAWODOWY KWALIFIKACJA T.6 KUCHARZ TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
DOMINIK P. KMIOŁEK-GIZARA A. wydawnictwo: WSIP, 2015, wydanie Icena netto: 50.95 Twoja cena 48,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i
usług gastronomicznych
Szkoła ponadgimnazjalna
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6
(Sporządzanie potraw i napojów).
Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę
przed egzaminem.
Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną
samoocenę.
Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
254 stron, Format: 17.0x24.0cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|