|
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE EGZAMIN ZAWODOWY CUKIERNIK TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI KWALIFIKACJA T.4
KAŹMIERCZAK M. wydawnictwo: WSIP, 2015, wydanie Icena netto: 36.60 Twoja cena 34,77 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności
Kwalifikacja T.4
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów
cukierniczych).
Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test,
obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne.
Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań
praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które
zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika.
Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały
przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.
112 stron, Format: 17.0x24.5cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|