|
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE EGZAMIN ZAWODOWY TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH KWALIFIKACJA T.15
DOMINIK P. wydawnictwo: WSIP, 2015, wydanie Icena netto: 36.60 Twoja cena 34,77 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług
gastronomicznych
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja
żywienia i usług gastronomicznych).
Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych.
W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i
jedno zadanie praktyczne.
Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań
praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które
według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług
gastronomicznych.
Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały
przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.
96 stron, Format: 16.5x24.0cm, oprawa miękka
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|