Witamina B17
lekarstwo na raka
Liczba zachorowań na nowotwory wzrasta. Nadal jesteśmy bezsilni wobec tej groźnej
choroby i często pozostaje nam liczyć tylko na cud. A co jeśli lek na raka został już
dawno odkryty i dostępny jest dla każdego? W dodatku jest tani i naturalny?
To witamina B17 inaczej amigdalina. Odkryli ją amerykańscy lekarze z dr. Krebsem na
czele i udowodnili, że rak jest chorobą wynikającą z jej niedoboru. Znajduje się ona
m.in. w pestkach moreli, brzoskwiń, czy śliwek. Dzięki niej jesteśmy w stanie zapobiec
rozwojowi raka a nawet pokonać tę groźną chorobę. W tej książce dowiesz się
wszystkiego na temat witaminy B17 i jej praktycznego zastosowania. Znajdziesz nie tylko
zalecenia dietetyczne, ale również listę odpowiednich produktów zawierających
amigdalinę.
Wylecz raka z pomocą witaminy B17.
Wprowadzenie. 7
Sytuacja w czasach współczesnych – przegląd 11
Czym jest rak? 17
Różnorodne tezy i teorie na przestrzeni dziejów. 18
Trofoblastyczna teoria raka. 27
Naukowe dowody na prawdziwość teorii trofoblastycznej. 32
Rak to choroba wynikająca z niedoboru 38
Odkrycie witaminy B17 45
Dlaczego niektóre ludy i plemiona nie chorują na raka 46
Nitryle a przemiana materii 50
Nieszkodliwość nitryli i powstałych produktów rozszczepienia. 55
Przełożenie na praktykę. 61
Odżywianie i zapobieganie. 74
Uwagi, schematy, wzory 79
Praktyczne wskazówki dietetyczne dotyczące przyjmowania witaminy B17 85
Historia stosowania witaminy B17 w leczeniu raka. 96
Wyniki praktycznego stosowania terapii 99
Całościowe pojmowanie diagnozy i terapii. 102
Aktualne odkrycia. 107
Wyrok Wyższego Krajowego Sądu Administracyjnego w Hanowerze. 108
Doniesienia brytyjskich mediów. 120
Załącznik 125
Podsumowanie teorii trofoblastycznej. 126
Zalecana literatura 158
O Autorze. 161
164 strony, Format: 14.5x20.5cm, oprawa miękka