wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 29.90 28,41   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA


SAMOTYJA U.

wydawnictwo: UE POZNAŃ, 2016, wydanie I

cena netto: 29.90 Twoja cena  28,41 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

ZNACZENIE BADAŃ NAD TRWAŁOŚCIĄ ŻYWNOŚCI W ASPEKCIE ZAPEWNIENIA JEJ JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA KONSUMENTA


Postrzeganie trwałości w odniesieniu do informacji zawartych na etykiecie wpływa na poziom bezpieczeństwa konsumenta, jego satysfakcję związaną z jakością produktu, a także na ilość marnowanej żywności. W tym aspekcie znaczenie badań nad trwałością żywności stało się myślą przewodnią monografii. Autorka dokonała krytycznej analizy stosowanego współcześnie podejścia do trwałości, metodologii badań, a także obowiązujących regulacji prawnych. Nowatorskim elementem monografii jest opracowanie modelu szacowania trwałości żywności stabilnej mikrobiologicznie w oparciu o kryterium akceptacji konsumenckiej. Monografia zawiera także walory aplikacyjne, mogące mieć znaczenie dla przedsiębiorstw przemysłu spożywczego, organizacji konsumenckich oraz podczas prowadzenia prac legislacyjnych dotyczących znakowania żywności.


148 stron, oprawa miękka

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022