|
KIEŁKI. ŻYWNOŚĆ I LEK W NASZEJ KUCHNI
BUSTORF-HIRSCH M. wydawnictwo: INTERSPAR, 2007, wydanie I cena netto: 12.00 Twoja cena 11,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka Kiełki wbrew wszelkim pozorom nie są wynalazkiem naszych czasów czytaj czasów Nowej
Kuchni, stojących pod znakiem Zdrowej Żywności. Jako żywność i lek znali je już w
Starożytności Chińczycy. Jeśli chodzi o nasz sposób odżywiania się, to można
powiedzieć, że kiełki zostały na powrót odkryte: jako żywność, która w naturalny
sposób zaopatruje ludzkie ciało w substancje odżywcze i witalne w skoncentrowanej
formie. W dodatku żywność, którą można wytwarzać samodzielnie, nawet nie
potrzebując do tego celu specjalnych nakładów, aparatury czy miejsca.
86 stron, miękka oprawa
Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie, czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub
anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.
|