wprowadź własne kryteria wyszukiwania książek: (jak szukać?)
Twój koszyk:   1 egz. / 12.00 11,40   zamówienie wysyłkowe >>>
Strona główna > opis książki
English version
Książki:

polskie
podział tematyczny
 
anglojęzyczne
podział tematyczny
 
Newsletter:

Zamów informacje o nowościach z wybranego tematu
 
Informacje:

o księgarni

koszty wysyłki

kontakt

Cookies na stronie

 
Szukasz podpowiedzi?
Nie znasz tytułu?
Pomożemy Ci, napisz!


Podaj adres e-mail:


możesz też zadzwonić
+48 512 994 090

KIEŁKI. ŻYWNOŚĆ I LEK W NASZEJ KUCHNI


BUSTORF-HIRSCH M.

wydawnictwo: INTERSPAR, 2007, wydanie I

cena netto: 12.00 Twoja cena  11,40 zł + 5% vat - dodaj do koszyka

Kiełki wbrew wszelkim pozorom nie są wynalazkiem naszych czasów czytaj czasów Nowej Kuchni, stojących pod znakiem Zdrowej Żywności. Jako żywność i lek znali je już w Starożytności Chińczycy. Jeśli chodzi o nasz sposób odżywiania się, to można powiedzieć, że kiełki zostały na powrót odkryte: jako żywność, która w naturalny sposób zaopatruje ludzkie ciało w substancje odżywcze i witalne w skoncentrowanej formie. W dodatku żywność, którą można wytwarzać samodzielnie, nawet nie potrzebując do tego celu specjalnych nakładów, aparatury czy miejsca.

86 stron, miękka oprawa

Po otrzymaniu zamówienia poinformujemy pocztą e-mail lub telefonicznie,
czy wybrany tytuł polskojęzyczny lub anglojęzyczny jest aktualnie na półce księgarni.

 
Wszelkie prawa zastrzeżone PROPRESS sp. z o.o. www.bankowa.pl 2000-2022